Debbie Reynolds Studio
Debbie Reynolds Studio створена в 1979 році Деббі Рейнольдс спеціально для танцюристів. Деббі був налаштований на створення комфортного місця для репетиції танцюристів. Студія запропонувала дружню та невимушену атмосферу, одночасно надаючи прості розкішні предмети, яких не було в інших студіях, включаючи просторну безкоштовну парковку, кімнату для відпочинку зі свіжою кавою, гардеробні, душові кабіни, шість просторних студій з високими стелями та піаніно в кожній.

Сьогодні студія зберігає таку ж дружню атмосферу та розкіш, що були присутніми з першого дня. Саме це затишне середовище протягом багатьох років приваблює багатьох знаменитостей, таких як Лючілл Болл, Майкл Джексон, Мадонна, Бетт Мідлер, Шер, Ашер та Марія Кері. Студія була популярним орендним центром для багатьох відомих хореографів у бізнесі, серед яких Трейвіс Пейн, Роб Маршалл, Вінсент Паттерсон, Брайан Фрідман та Шоннет Херд.

Інструктори студії є одними з найкращих у бізнесі. Вони навчають по всьому світі та ставили хореографію для багатьох артистів, включаючи Джанет Джексон, Міссі Елліот, Брітні Спірс, Джастін Тімберлейк, Бейонсе та багато інших. Хореографи студії приїхали сюди з різних куточків світу, і їх вражаючий тренувальний фон варіюється від Елвіна Айлі до Бруклінського балету до "Вулиці".Картинки по запросу Debbie Reynolds Studio

Комментарии