Broadway Dance Center
Broadway Dance Center - це заощаджуюча танцювальна студія, що означає, що ви можете зупинитися в будь-який час і взяти заняття із  щоденного графіку.
Похожее изображение
Ця студія пропонує понад 350 класів щотижня, учасники навчаються найвідомішими вчителями та хореографами світу. Їх постійна відданість міжнародному танцювальному співтовариству, сучасним студіям, а розташування в центрі Нью-Йоркського театрального округу робить популярним місцем для танцюристів по всьому світу.
 Факультети центру, що складається з більш ніж 80 фахівців, повністю налаштовані на розвиток та навчання. Ви обов'язково знайдете улюбленого вчителя в цих різноманітній групах. Викладачі професійно працюють у різних галузях хореографії та користуються досвідом та знаннями в класі.
Картинки по запросу broadway dance center
Усі члени персоналу працюють як команда, яка забезпечує високу ефективність і добре організовану роботу студії. Від програмних адміністраторів до координаторів подій в BDC працюють виключно особи, котрі люблять те, що вони роблять, і основною метою яких є підтримка  зростання та життєздатності.
Бродвейський танцювальний центр займає перший, другий і третій поверхи (понад 30000 кв. Футів) на 322 вулицях 45-ї вулиці в центрі Times Square.

Комментарии