Millenium Dance Complex

Millennium Dance Complex - це без перебільшення найпопулярніша в професійному світі школа-студія, яка готує танцівників вищого класу. Основним напрямком роботи школи являються стилі хіп-хоп, але й інші стилі танців вивчаються на рівні з основними.
Картинки по запросу millenium dance center
Танцювальний комплекс має 6 повністю обладнаних залів, в яких проходять класи, репетиції, кастинги та інші танцювальні події.

Власники MDC, Роберт Бейкер та Анна-Марі Хадсон, присвятили себе створенню піднесеної, підтримуючої та мотиваційної атмосфери в студії, яка дозволить студентам почувати себе тут як вдома.

Розташована на Півночі Голлівуду, школа Millennium Dance Complex відома далеко за кордоном не тільки завдяки своїм класам, які проводять знамениті танцюристи. Але і тим, що багато відомих танцівники почали свій шлях у цьому комплексі. Справа в тому, що основна «фішка» цієї школи у тому, що вона дає практично безграничні, можливості своїм початківцям хореографам, щоб вони мали практику і природно влилися у світ шоу-бізнесу, що стрімко розвивається у них під носом, в Лос-Анджелесі.

А почалось все 6 січня 1992 року. В цей день Анна-Марія вирішила відкрити чергову студію, взявши в оренду 900 кв.м. колишньої школи студій Моро Ландіс. Власники цієї школи, Джордж Мор і Рут Лендіс, вирішили вийти на пенсію і передати вільну площа у користування та управлінні молодої та амбіційної танцівниці.

До цього часу Анна-Мария вже не раз керувала, в тому числі і була ініціатором створення, декількома школами танців, в основному в Нью-Джерсі, звідки вона була родом. Джордж і Рут знали про це і тому швидко прийняли рішення віддати в оренду зали.

Анна-Марія зберегла стару назву студії, в честь вийшовших на пенсію колишніх власників. До того ж, вивіска входу була надто великою, щоб витрачати час і гроші на її зміну.
Картинки по запросу millenium dance center
Відкриття хіп-хоп класів у новій школі було ризикованою справою, тому що в той час всі стверджували, що хіп-хоп не має майбутнього і скоро вичерпає себе зовсім. Але Анна-Марія згадала, що точно так говорили і про рок-н-рол, хоча він ще довго був популярним танцем і залишається до цих пір. Тому власниця вирішила відкрити хіп-хоп класи, заодно проводячи класи за класичними напрямками танцю.

Перших викладачів хіп-хопу нова Моро Ландис Студії набирала, практично, з вулиці. Не було ніяких вимог до резюме. Кожен кандидат показував на першому занятті, на що він здатний і, якщо у нього було багато чого показати, його брали на роботу.

Завдяки сумісництву різних стилей в новій школі, студенти часто займалися на класах хіп-хопу, джазу і балету одночасно. Таким чином було змішанння різноманітних стилів, що давало танцівникам більше досвіду в танцях.

Незабаром популярність нової студії розійшлася по всій країні, і багато хореографів стояли в черзі, аби дати свій клас в MLS.

«В той час ми не думали навіть, що нові вчителі і студенти стануть могутніми особистостями у світі танців. І ми навіть мріяти не могли, що багато хто з них, як, наприклад, переможці та номінанти премії Еммі, Уейн Робсон, Шейн Спаркс, Чарльз Кляпоу і хореограф-постановник знаменитого фільму "You Got Served" (в українській версії - "Тебе зробили"), через 20 років стануть частиною нашої студії, присвятивши себе надихати нових студентів. Чи відомий продюсер, Кевін Танчароен, який відвідував наші класи, будучи ще в молодшій школі, повернеться до нас вже через 14 років як режисер шоу на MTV, з назвою Жизнь Танців, з Дженифер Лопес у головній ролі. »- ось що розповідає власниця Millennium Dance Complex, згадуючи становлення школи.

Перейменування школи 

В серпні 1999 року старе приміщення продали, а школа переїхала трохи далі по цій же вулиці і відкрилась з новою назвою - Millennium Dance Complex, на честь прийдешнього 2000-ого року. Трохи пізніше, в цьому році школа отримає нагороду Найкраща танцювальна студія на першому конкурсі Hip Hop Dance Awards.

Тепер, післе 9 років історії студії, багато хто з популярних хореографів давали свої класси тут, даючи можливість студентам з різних куточків США та інших країн, вдосконалювати свою майстерність танцю.

Багато поп-зірок відвідали майстер-класи в школі та провели репетиції своїх виступів: Брітні Спірс, Джастін Тимберлейк,In Sync, Usher, Джанет Джексон, Prince, Кристина Агілера, P.Diddy, Аліша Кис, Бейонс, Місі Елліот, Мерія Кері, Дженифер Лопес і цей список можна продовжити ще довго. Всі вони набиралися досвідом у цьому танцювальному комплексі.

Багато часу власники комплексу присвятили улаштуванням свого дітища. Для того, щоб йти в ногу з часом, у школі використовувалися давні знання, що сприяють розкриттю талантів тих, хто займається в ній. Так стіни в Millennium Dance Complex були покрашені в помаранчевий колір, щоб відкрити другу чакру, яка відповідає за творчість. Сам інтер'єр був переповнений різними яскравими кольоровими гаммами, щоб підтримувати творчу атмосферу. В кожному залі, де займалися студенти, була встановлена професійна світлова техніка, яка була аналогічна тієї, що використовувалася на сценах різних шоу. Таким чином, всі учні відразу зі школи звикали до софітів, яскравого світла і поринули в атмосферу виступу. На стінах були розібрані таблички з натхненними виразами та фотографіями, підписаними іменитими хореографами.
Картинки по запросу millenium dance center
Ось так виглядає коротка історія знаменитого танцювального центру, який процвітає і сьогодні.

Комментарии